Pink The City 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PINK THE CITY 2016

 %cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-pink-the-city-2016

Ελάτε μαζί μας για τέταρτη χρονιά!!!!!  Φέτος θα «βάψουμε» ροζ την πόλη της Πάτρας!!!Pink the City 2016: Ένας συμβολικός περίπατος 1,5χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού που θα ξεκινήσει από τα Ψηλά Αλώνια θα κατηφορίσει την οδό Δημ. Γούναρη θα διανύσει τον Πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου και από την Αγίου Νικολάου θα καταλήξει στον Μόλο της Πάτρας!

Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν νοσήσει ή νοσούν από καρκίνο μαστού, σε κάθε φίλη και φίλο να έρθει και να περπατήσει μαζί μας συμβολίζοντας τα βήματα από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια στη ΖΩΗ, την ΕΛΠΙΔΑ και το ΦΩΣ.

2pc11

 

Το πέρασμα αυτό προωθεί :

–          Τη συλλογικότητα, τη συντροφικότητα απέναντι στη γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει

–          Την αλληλεγγύη  για κάθε άνθρωπο που θέλει να δώσει σε αυτό το πέρασμα τον δικό του συμβολισμό   (σωματική ή ψυχική υγεία, εξάρτηση κ.α.)

–          Την αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης  του καρκίνου του μαστού

–          Την ευαισθητοποίηση των νέων

–          Την προώθηση του εθελοντισμού

 

Μαζί μας στην παρουσίαση Pink The City 2016 η κυρία Έυη Αδάμ!!!

evi_adam_diazigio_0

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με τη συμμετοχή των € 5 στηρίζονται τα προγράμματα του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας

posta

Δημιούργησε και εσύ την ομάδα σου στο Pink the city – Βοήθησε μας να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

team

  • Βρες το όνομα της ομάδας σου!
  • Ενημέρωσε συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και γνωστούς για την πρωτοβουλία σου να έχεις τη δική σου ομάδα στον περίπατο και προσκάλεσέ τους να εγγραφούν.
  •  Συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία των μελών της ομάδας σου και επικοινώνησε με την Υπεύθυνη των Εγγραφών στο 2610 222274.

 Δείτε εδώ τον οδηγό των ομαδικών εγγραφών:    ΟΔΗΓΟΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες με τις μεγαλύτερες συμμετοχές θα επιβραβευτούν! Οι δύο πρώτες θα πάρουν δώρο από ένα ταξίδι για Πάτρα Βενετία με επιστροφή για δύο άτομα με την Ανέκ Lines και τη Superfast Ferries Euroline – S. Bakolias & Co LTD. Η τρίτη ομάδα,3μηνη Δωρεάν Συνδρομή για 3 άτομα από τα γυμναστήρια Curves Πάτρας! Η τέταρτη ομάδα μηνιαία συνδρομή για ένα άτομο απο τα Γυμναστήρια DFF Studio! Ευχαριστούμε τους χορηγούς για την ευγενική τους προσφορά!!!!

KATΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ PINK THE CITY 2016

%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%bd%ce%b7

 

———————————————————————————————————————————-

ethelontis

Λίγα λόγια για τον εθελοντισμό…

Σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Μη Κυβερνητικών Οργανισμών «εθελοντισμός είναι η πρόθυμη δέσμευση ενός ατόμου να εργαστεί χωρίς αμοιβή για ένα καθορισμένο ή αόριστο χρονικό διάστημα για το γενικό καλό της κοινωνίας». Ο εθελοντισμός είναι μια προωθημένη μορφή συμμετοχής στα κοινά, καθώς ο εθελοντής υπερβαίνει τα ιδιοτελή συμφέροντά του και αφοσιώνεται ενεργά σε ζητήματα που αφορούν  την κοινότητα, έχει επίγνωση της αξίας της συμμετοχής και, παράλληλα, κινητοποιείται για  ζητήματα σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες του. Η συμπεριφορά του εθελοντή διέπεται από γενναιοδωρία, αλτρουισμό και δοτικότητα, λειτουργώντας παραδειγματικά για τον  ευρύτερο περίγυρό του. Ο εθελοντής ανιδιοτελώς διαθέτει χρόνο, ενέργεια, γνώσεις και δεξιότητες σε κάποιο άτομο, σε μια ομάδα ή σε μια οργάνωση, θέλοντας να προσφέρει στην κοινωνία, να μοιραστεί τις ιδέες του με άλλους ανθρώπους, να μεταδώσει τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του και να αποκτήσει νέες εμπειρίες που θα του φανούν χρήσιμες στη ζωή, να αξιοποιήσει τις προσωπικές του δεξιότητες, να αναλάβει ατομική πρωτοβουλία και να αναζητήσει λύσεις στα προβλήματα σε ένα περιβάλλον κοινωνικής αλληλεπίδρασης και συλλογικότητας (Πηγή: Γραμματεία Νέας Γενιάς).

Γίνε εθελοντής στο Pink the City!

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας  ετοιμάζει και φέτος μια μεγάλη διοργάνωση στις 23 Οκτωβρίου και καλεί όλους, άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας με διάθεση να προσφέρουν, να γίνουν εθελοντές!!

Αν θες να μας βοηθήσεις να …

*στηρίξουμε τις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο του μαστού…

*μεταδώσουμε ηχηρά το μήνυμα της πρόληψης…

*γιορτάσουμε τη ζωή…                      

Έλα μαζί μας!!

Μπορείς να βοηθήσεις σε διάφορα πόστα είτε πριν τη διοργάνωση είτε την ίδια μέρα του Pink the City. Θα προηγηθεί μια συνάντηση όλων των εθελοντών για εκπαίδευση και τοποθέτηση στα πόστα .

Κάλεσε μας στα γραφεία του Συλλόγου στο 2610 22 22 74 από τις 11.00-15.00 καθημερινά μέχρι 4 Οκτωβρίου  για να δηλώσεις συμμετοχή. Υπεύθυνη επικοινωνίας για τους εθελοντές κα Ράνια Πανουργιά, Κλινική Ψυχολόγος MSc, Υπεύθυνη ψυχοκοινωνικού έργου του Συλλόγου.

 

 

ΑΦΙΣΑ

————————————————————————————————————————————

PINK THE CITY2016   –   Παράλληλες δράσεις

«HAIR for HELP»

 

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην είσοδο του Μόλου της Πάτρας, στο café ΣΤΑΘΜΟΣ, οι συνεργάτες της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111) θα σας βοηθήσουν να προσφέρετε τουλάχιστον 20 εκατοστά από τα μαλλιά σας, με την ειδική διαδικασία η οποία εφαρμόζεται στις περιπτώσεις αυτές, προκειμένου η συλλογή των μαλλιών να γίνει με βάση τις εγκεκριμένες προδιαγραφές.
Λόγω της ιδιαιτερότητας του σκοπού της εκδήλωσης και της αναμενόμενης μεγάλης ζήτησης για προσφορά, η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις υπόλοιπες ημέρες στους χώρους του Επιστημονικού Κέντρου Bergmann Kord Πάτρας.

Η κίνηση «HAIR for HELP» ενθαρρύνει εθελοντές να προσφέρουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων οι οποίες στη συνέχεια παρέχονται, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους, καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.
Στόχος του «HAIR for HELP» είναι, πρωτίστως, να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει, καθώς και να αυξήσει τη συμμετοχή του κόσμου σε αντίστοιχες κινήσεις Κοινωνικής Συνεισφοράς.

Πληροφορίες  :  Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21, Πάτρα, Τηλ.: 2610 424545 Email : info@kord.gr)

Ευχαριστούμε θερμα για την υποστήριξη

             

                               

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας!

bb